Klanttevredenheidsonderzoek vastgoed en woningcorporaties

Klanttevredenheidsonderzoek is van grote waarde voor veel partijen in de vastgoedsector. Van woningcorporaties en projectontwikkelaars tot beheerders, onderhoudsbedrijven, verenigingen van eigenaars, makelaars en andere bemiddelaars van onroerend goed. Onderzoek naar klanttevredenheid en de beleving en behoeften van klanten wordt voor hen steeds belangrijker.

Met moderne online feedback software kan het behoeftenonderzoek en klanttevredenheidsonderzoek ook steeds laagdrempeliger worden uitgevoerd. Dat levert meer en betere feedback op en rijkere sturingsinformatie, zodat u direct verbeteracties kunt uitvoeren. Ook die resultaten kunt u direct inzien.

Tevredenheidsonderzoek in vastgoed

Klanttevredenheidsonderzoek is van grote waarde voor veel partijen in de vastgoedsector. Van woningcorporaties en projectontwikkelaars tot beheerders, onderhoudsbedrijven, verenigingen van eigenaars, makelaars en andere bemiddelaars van onroerend goed. Onderzoek naar klanttevredenheid en de beleving en behoeften van klanten wordt voor hen steeds belangrijker. Met moderne online feedback software kan het behoeftenonderzoek en klanttevredenheidsonderzoek ook steeds laagdrempeliger worden uitgevoerd. Dat levert meer en betere feedback op en rijkere sturingsinformatie, zodat u direct verbeteracties kunt uitvoeren. Ook die resultaten kunt u natuurlijk direct inzien.

Hoe zou het zijn als..?

U de customer journey van iedere klant of huurder direct op één plek ziet? Iedereen met klantcontact weet welke feedback een klant net gegeven heeft?

 

Feedback software voor woningcorporaties en vastgoedbedrijven

GrowPromoter biedt voor woningcorporaties (woco’s), makelaars, verkopers en verhuurders van winkels en kantoorpanden hét online platform om klanttevredenheidsonderzoek en behoefteonderzoek te doen onder huurders en kopers. Met deze online feedback software stelt u steeds op het beste moment de juiste slimme vragen voor uw klanttevredenheidsonderzoek. De resultaten ziet u direct en realtime op uw online dashboard. Onze Experience Experts helpen bovendien om de juiste slimme vragen te stellen en steeds op de beste momenten. Uw online dashboard helpt om de feedback direct te vertalen in concrete verbeteracties en nieuwe prioriteiten.

Klanttevredenheidsonderzoek wooncorporaties en verhuurders

Als verhuurder van woningen, appartementen, winkels of kantoorpanden heeft u een langdurige relatie met klanten. Doelgericht werken aan hogere klanttevredenheid en een positievere klantbeleving is dan extra interessant. Goed zicht op de huurders journey en customer experience (CX) helpt wooncorporaties om de dienstverlening, bedrijfsprocessen en contacten van medewerkers goed af te stemmen op de behoeften van huurders.

Voor behoefteonderzoek onder huurders van woningen bij wooncorporaties wordt vaak gebruikgemaakt van NPS (de Net Promotor Score). Een bekende NPS-vraag is bijvoorbeeld: Hoe waarschijnlijk is het dat u ons aanbeveelt bij bekenden? De score die daaruit komt is interessant, maar wij kijken ook graag verder. Eén korte, slimme vervolgvraag kan al veel meer waardevolle feedback opleveren voor uw behoeftenonderzoek onder huurders of andere klanten. Bovendien blijft u met GrowPromoter flexibel om ook andere onderzoeksvragen te stellen. U bent dus niet verplicht om NPS te gebruiken. Onze Experience Experts kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, voor- en nadelen.

Feedback software voor klant- én medewerkerstevredenheid

Klanttevredenheidsonderzoek en behoeftenonderzoek onder klanten en huurders zorgen vaak voor de grote onderzoeksvragen binnen de vastgoedsector. Maar vooral tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten en een positieve beleving van klanten. De behoeften van klanten worden ook steeds bepalender voor het personeelsbestand van organisaties en de ontwikkeling van medewerkers. Daarom kan het online platform van GrowPromoter ook worden benut om feedback en ervaringen van medewerkers te meten, oftewel de employee experience (EX). En het mooie is: met de online feedback software van GrowPromoter kunt u ook de samenhang tussen CX en EX meten! Vaak begint het bij CX, zeker in de vastgoedsector. Onderzoek naar medewerkersbeleving kunt u daar later gewoon aan koppelen.

Deel dit bericht:
Meer informatie
Wilt u na het lezen van dit item meer informatie of vrijblijvend gebruik maken van onze demo omgeving? Vraag dat dan hier aan.
ContactDemo Aanvragen

Nieuws

Alle artikelen