OOK MEER RESULTAAT DOOR HOGERE TEVREDENHEID?

Neem contact met ons op

Wij geven graag informatie over onze kijk op CX en EX en de oplossingen voor onze klanten. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen 24 uur contact op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van

Growpromoter

Deze bedrijven gingen u voor

Onhafhankelijke reviews van Google

google

Growpromoter heeft ons geholpen om de medewerkerstevredenheid in alle vestigingen inzichtelijk te maken. Hierdoor kregen wij goede sturingsinformatie en zijn met een verbetertraject aan de gang gegaan.

google

Om echt goed aan de slag te gaan met het verbeteren van je klanttevredenheid begint alles met het goed in kaart kunnen brengen wat je klanten van je denken. Growpromoter heeft veel ervaring met deze uitdaging waardoor ze makkelijk en snel ons konden meenemen in het proces. De software geeft duidelijk weer aan welke knoppen we moeten gaan draaien om onze NPS te verbeteren. Zonder hen was de reis van klantgericht werken onmogelijk geweest.

google

Gowth Promoter; goede propostie, best of market👍

google

Namens mijn werkgever Grizzly New Marketing werk ik samen met growPromoter. Wij zijn een online marketing bureau met meer dan 2000 klanten. Het is voor ons van groot belang om regelmatig de klantbeleving maar ook zeker de medewerkersbeleving te toetsen. GrowPromoter biedt hiervoor het perfecte platform!

CONTACTINFORMATIE

GrowPromoter

KvK nr. 58661980
BTW nr. NL853129848B1
Telefoon: +31307603359
E-mail: info@growpromoter.com

BEZOEKADRES

Hooghiemstraplein 116
3514 AZ Utrecht

“We hebben allemaal mensen nodig die ons feedback geven. Zo kunnen wij ons ontwikkelen.”

― Bill Gates