MEDEWERKERSBELEVING

Het meten van
medewerkerstevredenheid

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

MAAK WERK VAN DE MEDEWERKERSBELEVING

Employee Experience

In een ideale werkomgeving vindt u betrokken medewerkers die zorgen voor meer en betrokken klanten. Voor een optimale Employee Experience geeft u de medewerker de gelegenheid zich positief en kritisch te uiten gedurende zijn of haar dienstverband. Omdat de medewerker ook kritisch kan zijn, voelt deze zich gehoord en meer deel van het bedrijf. Het continu meten van verbeterpunten, geeft HR een prachtige kans om zaken snel op te pakken en de medewerkertevredenheid bij te sturen. Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Employee Experience

HR staat voor een nieuwe uitdaging: het optimaliseren van de Employee Experience. Meerdere onderzoeken tonen een significant verband aan tussen betrokken medewerkers, een sterk merk en een gezond bedrijf. De volgende 5 factoren dragen bij aan de totaalbeleving van medewerkers:

Gelukkig op de werkvloer
Een medewerker wordt een betrokken medewerker wanneer hij kan bijdragen aan een sociale missie, zingevende taken vervult, een verbinding met het merk ervaart en zich betrokken voelt bij de uitvoerende werkzaamheden. Ook wil hij de ruimte krijgen om fouten te maken en successen te vieren.

Sympathiek management
Het management kan het verschil maken. Als het aan de medewerker ligt dan kiest hij voor inspirerend en benaderbaar management. Dit in combinatie met transparante bedrijfsvoering en het betrekken van medewerkers bij innovatie draagt bij aan een optimale medewerkersbeleving.

 
HR maar dan anders

HR speelt een grote rol in het optimalisatieproces van de medewerkersbeleving. Het begint met een bevlogen onboarding –welkom bij de club!- houd dit gevoel vast door een verfrissende en sympathieke manier van beoordelen en eerlijk belonen. Trek nog meer betrokken en bevlogen medewerkers aan en maak employer branding onderdeel van de bedrijfscultuur. Zeg niet alleen een fantastische werkplek te zijn, zorg dat je het ook biedt!

Up-to-date in software en techniek
Medewerkers willen op de werkvloer hetzelfde gemak als thuis ervaren: up-to-date devices, software en werkwijzen.

Meer dan een werkplek
Een inspirerende werkplek spreekt tot de verbeelding van zowel medewerker als bezoeker. Het merk is terug te zien in het hoofdkantoor, de inrichting werkt als een visitekaartje en er is gedacht aan voldoende groen, daglicht, beweging, fun en een prikkelende ontmoetingsplek.

WERKEN AAN OPTIMALE EX

Verzuim en verloop reduceren met EX meting?

Lees meer in ons Whitepaper

Je eigen onderzoeksbureau op je desktop!

We vertellen je hier graag meer over of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen ontvangen, neem dan contact op via:

De kracht van ons platform

Met behulp van ons platform kunt u verschillende typen medewerkersonderzoeken uitvoeren. Denkt u hierbij aan medewerkerstevredenheidsonderzoek, medewerkersbetrokkenheidsonderzoek, medewerkers meningen onderzoek of een onboarding en/of exit-onderzoek. De kracht van ons platform ziet u terug in de flexibiliteit en het op maat kunnen maken van uw eigen vragenlijst. Uiteraard adviseren onze Experience Experts u graag bij het samenstellen van de juiste vragen.

De Closed Loop Feedback

Uniek aan onze Employee Experience feedback is de mogelijkheid om real time te reageren op scores van een nader te bepalen ondergrens. Ons Follow Up-systeem, de Closed Loop Feedback, stuurt een alert naar de verantwoordelijke medewerker of leidinggevende die direct actie kan ondernemen richting de ondervraagde medewerker. Daarbij is er de mogelijkheid om als afsluiting direct daarna de medewerker een laatste effectmeting te sturen.

 De plussen

  • Direct inzicht in medewerkersbeleving
  • Identificatie structurele verbeterpunten
  • Gerichte aansturing op verbetering
  • Meer grip op de medewerkersbeleving

PRODUCTIVITEIT VAN MEDEWERKERS VERGROTEN

Met aandacht voor EX, productiviteit van medewerkers vergroten?

Weten hoe dat zit?
Kom dan geheel vrijblijvind in contact met ons. Laat je gegevens achter en wij bellen jou.

“Het belangrijkste is om niet te stoppen met vragen stellen. Nieuwsgierigheid heeft zijn eigen reden om te bestaan.”

― Albert Einstein

Nieuws

Alle artikelen

MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

KOM IN CONTACT MET ONS

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.