DE MENSEN ACHTER DE VRAGEN

Beleving is alles.
Groei met richting

Groei mee

OVER GROWPROMOTER

Experience Experts

Wij helpen u bij het ontsluiten van uw groeipotentie. Dit doen wij met behulp van een online enquête survey tool en de beste Experience Experts. Door het opzetten van een effectief klanttevredenheidsonderzoek / medewerkerstevredenheidsonderzoek en het maken van een marktanalyse verkrijgen we de juiste inzichten. Samen zetten we de volgende stap richting groei.

De vier pijlers van GrowPromoter

01

Expertise

Onze expertise uit zich niet alleen in kennis, maar vooral in onze levenshouding. Ruimdenkend, empathisch, hands-on en een goede dosis aan zelfkennis; dát zijn de kenmerken van een GrowPromoter.

02

Resultaatgericht

Doelen stellen en behalen ondersteund door een gezond werkethos. Zelfsturende teams die hun bevrediging halen uit tevreden klanten en die altijd streven naar verbetering.

03

Innovatie

Echt innoveren is jezelf verbeteren. Innoveer op je omgeving; op wat je ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt. Intrinsieke innovatie is het begin van technologische innovatie.

04

Klantgerichtheid

Wij verdiepen ons in de klant. We willen het probleem achter het probleem begrijpen. Dat is verplaatsen in een ander van het hoogste niveau. En we gaan natuurlijk door totdat de klant optimaal tevreden is.

“Je meest ontevreden klanten zijn je grootste bron voor verbetering.”

― Bill Gates

ONTDEK HOE

We vragen niet zomaar. We vragen slim.

Meer weten?

MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.