WAAROM GROWPROMOTER?

Vraag. Analyseer. Stuur.
Verbeter.

ONZE UNIQUE BUYING REASONS

Goede reden nodig? Wij geven u er zes!

GrowPromoter gaat verder dan het leveren van marketingonderzoek software om de beleving van uw klanten en medewerkers te meten. Op ons unieke platform vindt u kennis en een full service dienstverlening met eigen Experience Experts. Een team dat de beste vragen bedenkt, zwakke plekken signaleert, sturingsinformatie vertaalt naar gerichte acties en adviseert in het zetten van de volgende stap. Wij onderscheiden ons op vele manieren en met maar één doel: dat uw klanten en medewerkers de meest optimale beleving ervaren om zo de gewenste groei te realiseren.

Uitsturen en inlezen op
een plek

Uitsturen vanuit het CRM. En daarna de opgehaalde feedback terugzien in het CRM.

Rapporten bekijken in
het CRM

Verschillende rapporten vormen samen een dashboard. Deze zijn te analyseren in het eigen CRM en in de omgeving van GrowPromoter

Overzie het geheel in
360 graden

Met de feedback van klanten en medewerkers in het CRM, zoom je eenvoudig in op het heden en verleden op individuele cases. Dat is de kracht van 360 graden feedback.

Koppeling met
bestaande systemen

De software integreert eenvoudig met bestaande systemen, zoals CRM’s en ERP’s door middel van een API-koppeling (Application Programming Interface). Zo bespaar je op de kosten van exporteren, programmeren.

Plan de EX en CX
meting en de
verbeteringen

Door EX en CX te plannen maak je er een continu proces van. De mogelijkheden van 'schedule' helpen je hierbij.

Benut de kracht van de
dialoog

Uniek aan onze feedback is de Follow Up-module: de mogelijkheid om 'real time' te reageren op een zelf te bepalen ondergrens. Maak contact met een klant of medewerker, zodat een negatieve een positieve ervaring wordt.

Ga voor groei

Beleven is groeien.

Meer weten?

"Je kunt veel observeren door te kijken en veel leren door te luisteren."

― Yogi Berra

Nieuws

Alle artikelen