Tevredenheidsonderzoek medewerkers en klanten Equipment

Tevredenheidsonderzoek in de Equipment sector is niet alleen gericht op klanten, maar ook sterk op de beleving, tevredenheid en groeipotentie van medewerkers. Want zij bieden de service die zorgt voor een hogere klanttevredenheid. Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) en de medewerkersbetrokkenheid meten is ook belangrijk om (technisch) personeel te binden en zich verder te laten ontwikkelen.

Tevredenheidsonderzoek medewerkers en klanten Equipment sector

Tevredenheidsonderzoek in de Equipment sector is niet alleen gericht op klanten, maar ook sterk op de beleving, tevredenheid en groeipotentie van medewerkers. Want zij bieden de service die zorgt voor een hogere klanttevredenheid. Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) en de medewerkersbetrokkenheid meten is ook belangrijk om (technisch) personeel te binden en zich verder te laten ontwikkelen. Met online feedback software kunt u tevredenheidsonderzoek steeds laagdrempeliger, sneller en ook continu uitvoeren. Dat zorgt voor meer en betere feedback en dus rijkere sturingsinformatie. Daarmee kunt u direct verbeteracties uitvoeren. De resultaten daarvan kunt u direct inzien.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) voor equipmentbedrijven

GrowPromoter is hét moderne platform voor tevredenheidsonderzoek onder medewerkers én klanten van equipmentbedrijven. Met deze online feedback software kunt u op het beste moment de juiste vragen stellen om de medewerkersbetrokkenheid te meten, beleving en tevredenheid van klanten te meten of om de groeipotentie van medewerkers te meten. Met een klassiek MTO (medewerkerstevredenheidsonderzoek) was een medewerkers vroeger zo een halfuur bezig (of langer). Nu kunnen medewerkers u binnen twee minuten veel waardevolle inzichten geven.

De resultaten van het MTO is direct en realtime te zien op uw online dashboard. De Experience Experts van GrowPromoter helpen u bovendien om – op de beste momenten – de juiste slimme vragen te stellen. Uw dashboard helpt ook om feedback van tevredenheidsonderzoek direct te vertalen in nieuwe prioriteiten en concrete verbeteracties.

Hoe zou het zijn als..?

Iedereen meedoet aan uw medewerkerstevredenheidsonderzoek? En dit u 90% tijdbesparing oplevert en de resultaten direct realtime inzichtelijk zijn? 

De groeipotentie en medewerkersbetrokkenheid meten

Een moderne medewerkerstevredenheidsenquête (met korte vragenlijst) is een ideale tool om medewerkersbetrokkenheid of bijvoorbeeld groeipotentie van medewerkers te meten. Een laagdrempelige, korte vragenlijst zorgt voor een hogere respons en meer diepgaande inzichten in de groeipotentie en betrokkenheid van medewerkers. Dat biedt extra kansen voor medewerkers (en HRM) om zich te ontwikkelen en dus ook om personeel langer te binden aan de organisatie. Zeker voor technisch personeel is dat natuurlijk waardevol.

Voor een moderne personeelstevredenheidsenquête wordt vaak gebruikgemaakt van NPS (de Net Promotor Score) of eigenlijk: eNPS (de employee NPS). Deze bekende eNPS-vraag kent u vast: Hoe waarschijnlijk is het dat je jouw werkgever aanbeveelt bij bekenden? Het scorepercentage is interessant, maar wij kijken graag een paar lagen dieper. Eén korte slimme vervolgvraag kan al veel meer waardevolle feedback opleveren voor uw medewerkerstevredenheidsenquête en doelgerichte verbeteracties in uw organisatie.

Bovendien blijft u met GrowPromoter flexibel om ook andere onderzoeksvragen te stellen. U bent dus niet verplicht om (e)NPS te gebruiken. Onze Experience Experts kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Verbind onderzoek klantbeleving en medewerkerstevredenheid

Zeker in de sector Equipment geldt: vooral tevreden medewerkers zorgen met hun service voor tevreden klanten. Behoeften van klanten worden daarom steeds meer leidend voor de samenstelling van het personeelsbestand en voor de ontwikkeling van medewerkers. Daarom kunt u met GrowPromoter de employee experience (EX) meten én de customer experience (CX), plus de samenhang tussen beiden. Dat biedt nieuwe inzichten voor klanttevredenheidsonderzoek en bijvoorbeeld de mogelijkheid om klanten te koppelen aan medewerkers met wie zij de beste klik hebben. Maar tevredenheidsonderzoek begint vaak met de focus op EX of CX. De tweede component kunt bij GrowPromoter daar later gewoon aan koppelen.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over tevredenheidsonderzoek onder medewerkers, klanten of allebei? Of over de mogelijkheden die GrowPromoter biedt voor uw organisatie? Stel ons uw vraag gerust direct en vrijblijvend.

Deel dit bericht:
Meer informatie
Wilt u na het lezen van dit item meer informatie of vrijblijvend gebruik maken van onze demo omgeving? Vraag dat dan hier aan.
ContactDemo Aanvragen

Nieuws

Alle artikelen