Imago onderzoek bij advocatenkantoren en notariskantoren

Voor zakelijke dienstverleners zoals advocaten, notarissen en consultancy organisaties wordt imago onderzoek en klanttevredenheidsonderzoek steeds belangrijker. Waar eerder vooral de focus op de eigen kennis en professionaliteit lag, ontstaat steeds meer aandacht voor klanttevredenheid. Tegelijkertijd groeit de al bestaande aandacht voor medewerkerstevredenheid bij advocatenkantoren en notariskantoren, vooral om talenten te binden en voor de talentontwikkeling.  Met moderne feedback software kan het imago onderzoek en tevredenheidsonderzoek bij klanten en medewerkers continu en laagdrempeliger worden uitgevoerd. Dit levert waardevolle feedback en sturingsinformatie op voor de vaak gewenste operational excellence. Hiermee kunnen direct verbeteracties worden gestart om de medewerkers- en klanttevredenheid doelgericht te verbeteren.

Hoe zou het zijn als…

Iedereen met klantcontact weet wat de feedback van klanten is? Klanten en medewerkers bijna als vanzelf meewerken aan tevredenheidsonderzoek?

Modern imago onderzoek voor advocatuur en notariaat

Voor advocatuur en notariaat biedt GrowPromoter hét online platform voor onderzoek naar imago, klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Met onze flexibele feedback software kan een advocatenkantoor, notariskantoor of bijvoorbeeld consultantsorganisatie op het juiste moment de beste vragen stellen. Op één centraal online dashboard ziet u direct en realtime de resultaten en feedback van klanten of medewerkers. Indien gewenst kan dit ook van klanten én medewerkers met aandacht voor de samenhang tussen beide.

Bij GrowPromoter helpen Experience Experts om de juiste slimme vragen te stellen, steeds op het beste moment. Met uw online dashboard kunt u de feedback direct vertalen in concrete verbeteracties. Het dashboard helpt u ook om deze vertaling te maken voor de customer experience (CX) of exployee experience (EX).

Wilt u NPS, CES of andere vragen stellen aan klanten?

Voor imago onderzoek en tevredenheidsonderzoek kunnen advocatenkantoren en notariskantoren zeer verschillende meetmethodes gebruiken. Dat betekent: ook andere soorten vragen stellen aan klanten of medewerkers. Het meest bekend zijn vragen voor de Net Promotor Score (NPS). U vraagt dan bijvoorbeeld: Hoe waarschijnlijk is het dat u ons aanbeveelt aan een vriend of collega? De score die deze bekendste NPS-vraag oplevert, is interessant. Maar GrowPromoter kijkt verder. Want één korte, slimme vervolgvraag kan u vaak veel meer waardevolle feedback en sturingsinformatie opleveren.

Daarvoor kunnen ook andere onderzoeksvragen waardevol zijn. Zo geven vragen voor uw Customer Effort Score (CES) bijvoorbeeld aan hoeveel moeite iemand voor zijn gevoel moet doen om een actie te voltooien. Bij ons blijft u flexibel om verschillende soorten onderzoeksvragen te stellen. Onze meetexperts kunnen u alles vertellen over de verschillende meetmethodes, hun voor- en nadelen en de consequenties.

Welke advocaten en notarissen werken al met GrowPromoter? Bekende voorbeelden zie je hier.

De correlatie tussen medewerkers- en klanttevredenheid bij uw kantoor

Door groeiende opdrachtenportefeuilles en toenemende schaarste aan talenten wordt naast klanttevredenheidsonderzoek ook modern onderzoek naar medewerkerstevredenheid (MTO) steeds belangrijker voor kennisintensieve dienstverleners zoals advocatenkantoren, notariskantoren en andere zakelijke dienstverleners zoals consultants, accountants, belastingadviseurs en administratiekantoren. De exployee experience (EX) en behoeften van medewerkers zijn belangrijk omdat vooral tevreden specialisten zorgen voor tevreden klanten.

Het flexibele meetplatform van GrowPromoter kunt u gebruiken voor medewerkers- en klanttevredenheidsonderzoek. Met onze feedback software kunt u bovendien de samenhang tussen CX en EX meten. Tevredenheidsonderzoek begint vaak met imago onderzoek onder klanten. Wat vinden zij van u? Daarna kunnen we verder inzoomen op specifieke thema’s en bijvoorbeeld ook de medewerkerstevredenheid.

Nieuwsgierig geworden?

Of heeft u andere vragen over onderzoek naar klant- of medewerkerstevredenheid voor advocatuur en notariaat?

Stel ons gerust uw vraag.

Deel dit bericht:
Meer informatie
Wilt u na het lezen van dit item meer informatie of vrijblijvend gebruik maken van onze demo omgeving? Vraag dat dan hier aan.
ContactDemo Aanvragen

Nieuws

Alle artikelen