GrowPromoter met stand en workshops op HR Live 2017

Hoe draag je bij aan een optimale EX? Het creëren van een optimale employee experience is voor HR van strategisch belang: het zorgt voor een perfecte onboarding van nieuwe medewerkers en voor het ‘binden’ van talenten.

Spreker: Hans Schut (co-founder GrowPromoter)

Het creëren van een optimale employee experience is voor HR van strategisch belang: het zorgt voor een perfecte onboarding van nieuwe medewerkers en voor het ‘binden’ van talenten aan je organisatie. In het ideale geval zorgen betrokken medewerkers voor betrokken klanten en daarmee voor groei van de organisatie. HR heeft ervaring met de inzet van een (twee)jaarlijks medewerkertevredenheidsonderzoek (MTO), maar met de uitkomsten wordt in de praktijk (te) weinig gedaan. Het is ook vaak ‘terugkijken’ en draagt nauwelijks bij aan het bijsturen van de employee experience. De boodschap van GrowPromoter: dit kan en moet anders!

Nieuwsgierig?

Of heeft u vragen over onderzoek naar klanttevredenheid of medewerkerstevredenheid in uw sector? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over uw tevredenheidsonderzoek onder medewerkers, klanten of allebei.

Deel dit bericht:
Meer informatie
Wilt u na het lezen van dit item meer informatie of vrijblijvend gebruik maken van onze demo omgeving? Vraag dat dan hier aan.
ContactDemo Aanvragen

Nieuws

Alle artikelen