ALSO MORE RESULTS THROUGH HIGHER SATISFACTION?

Contact us

We are happy to provide information about our view on CX and EX and the solutions for our customers. Fill in the form below and we will contact you within 24 hours.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De voordelen van

Growpromoter

Deze bedrijven gingen u voor

Onhafhankelijke reviews van Google

google

Growpromoter heeft ons geholpen om de medewerkerstevredenheid in alle vestigingen inzichtelijk te maken. Hierdoor kregen wij goede sturingsinformatie en zijn met een verbetertraject aan de gang gegaan.

google

Om echt goed aan de slag te gaan met het verbeteren van je klanttevredenheid begint alles met het goed in kaart kunnen brengen wat je klanten van je denken. Growpromoter heeft veel ervaring met deze uitdaging waardoor ze makkelijk en snel ons konden meenemen in het proces. De software geeft duidelijk weer aan welke knoppen we moeten gaan draaien om onze NPS te verbeteren. Zonder hen was de reis van klantgericht werken onmogelijk geweest.

google

Gowth Promoter; goede propostie, best of market👍

google

Namens mijn werkgever Grizzly New Marketing werk ik samen met growPromoter. Wij zijn een online marketing bureau met meer dan 2000 klanten. Het is voor ons van groot belang om regelmatig de klantbeleving maar ook zeker de medewerkersbeleving te toetsen. GrowPromoter biedt hiervoor het perfecte platform!

CONTACT INFORMATION

GrowPromoter

Chamber of Commerce no. 58661980
VAT no. NL853129848B1
Telefoon: +31307603359
E-mail: info@growpromoter.com

VISITING ADDRESS

Hooghiemstraplein 116
3514 AZ Utrecht

“We all need people to give us feedback. This is how we can develop.”

― Bill Gates