GrowPromoter met stand en keynote op Marketing & Technology 2017

De customer journey is de backbone van ons marketing handelen. De persoonlijke en intrigerende consumentenreis: van oriëntatie en overweging naar aankoop en loyaliteit. Technologie speelt in dit proces steeds meer een hoofdrol. Op 9 november nemen we je graag mee op een indrukwekkende technologische ontdekkingsreis in De Flint in Amersfoort.

The customer journey: the hottest tech insights

Let’s fly, let’s play, let’s talk

 De customer journey is de backbone van ons marketing handelen. De persoonlijke en intrigerende consumentenreis: van oriëntatie en overweging naar aankoop en loyaliteit. Technologie speelt in dit proces steeds meer een hoofdrol. Wij nemen je graag mee op een indrukwekkende technologische ontdekkingsreis. Aan de hand van de zes stadia in de customer journey belichten we alle nieuwste technologische trends.

Zes veelgevraagde tech deskundigen delen op 9 november a.s. met jou hun verrassende inzichten. Kom mee op reis om jouw customer journey technisch nog beter te maken. Boek nu jouw persoonlijke ticket en fasten your seatbelts!

Nieuwsgierig?

Of heeft u vragen over onderzoek naar klanttevredenheid of medewerkerstevredenheid in uw sector? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over uw tevredenheidsonderzoek onder medewerkers, klanten of allebei.

Deel dit bericht:
Meer informatie
Wilt u na het lezen van dit item meer informatie of vrijblijvend gebruik maken van onze demo omgeving? Vraag dat dan hier aan.
ContactDemo Aanvragen

Nieuws

Alle artikelen