GrowPromoter met stand en workshops op HR Live 2018

Hoe draag je bij aan een optimale EX? Het creëren van een optimale employee experience is voor HR van strategisch belang: het zorgt voor een perfecte onboarding van nieuwe medewerkers en voor het ‘binden’ van talenten.

Workshop

Aanstaande donderdag presenteert Hans Schut, mede-oprichter van GrowPromoter, tijdens HR Live 2018 resultaten van de Employee Experience survey 2018! Een onderzoek dat de stand van zaken omtrent EX anno 2018 in Nederland in kaart brengt.

Het creëren van een optimale employee experience is voor HR van strategisch belang: het zorgt voor een perfecte onboarding van nieuwe medewerkers en voor het ‘binden’ van talenten aan je organisatie. In het ideale geval zorgen betrokken medewerkers voor betrokken klanten en daarmee voor groei van de organisatie.

Ben je al ingeschreven? Anders kan je dat doen op de website van HR Live 2018.

Nieuwsgierig?

Of heeft u vragen over onderzoek naar klanttevredenheid of medewerkerstevredenheid in uw sector? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op over uw tevredenheidsonderzoek onder medewerkers, klanten of allebei.

Deel dit bericht:
Meer informatie
Wilt u na het lezen van dit item meer informatie of vrijblijvend gebruik maken van onze demo omgeving? Vraag dat dan hier aan.
ContactDemo Aanvragen

Nieuws

Alle artikelen